un grup amb molta “CONFIANZA!”

By Unknown - d’abril 26, 2014




Amb 1.725.860 de visites el seu canal de You Tube amb només tres mesos, el grup musical Gironí Flos Mariae, s’ha convertit en un autèntic fenomen del 2014 no només per els internautes, sinó també en un tema recorrent en els mitjans de comunicació. 


Set germanes que van prometre a la Verge i a Jesús, que si la seva mare és curava del càncer farien un grup musical per difondre la fe cristiana catòlica i no pas per vocació musical. Sense cap mena d’actuacions públiques, tan sols a partir de la publicació i venta dels videoclips del seu primer Cd “Totus Tuus Maria”. Aquí tenim el “hit” més popular de Flos Mariae “ Amén”:


Cal dir però, que la majoria de seguidors de les germanes Bellido Duran no busquen el missatge cristià de cada una de les seves cançons, sinó que sembla que l’estil musical i l‘estètica tant particular del grup  no ha deixat indiferent a ningú. Un grup  amb set vocalistes amb una base MIDI cantant lletres com: como una loncha de queso en un sándwich presó” o “Porque tienes dos manos y una cabeza sobre los hombros, para dar frutos sanos y no quedarte entre escombrosés difícil de trobar. Per aquesta raó, diverses opinions ho etiqueten  com una mena d’estafa exactament igual al muntatge del MTV : “Amo a Laura”  

 
o simplement part de la col·lecció de les rareses musicals d’èxit : "Ponte el cinturón", Peter el Anguila ...
 El programa de la sexta “En el Aire” portat per el famós Andreu Buenafuente ha aprofitat l’ambient d’aquest fenomen per fer una parodia del videoclip “Amén”  e inclús un apartat “Flos Mariae” al seu programa.


Segurament que aquest grup de pop catòlic no s’imaginaven que el seu missatge es pogués arribar a distorsiona de tal forma i sobretot, el que significa realment penjar un vídeo a Internet.


  • Share:

You Might Also Like

0 comentaris