Jam session a La Llanterna

By Irene H - de novembre 01, 2015

Un dels moments de la Jam session

El passat 14 d’octubre a les 19h va tenir lloc a la cafeteria La Llanterna una de les Jam session organitzades pel Departament de Jazz i Música Moderna de l’Esmuc. Jam és l’acrònim de “Job Analysis Meeting”, i és una situació musical oberta al públic en la qual es reuneixen músics de jazz i moderna per improvisar sobre temes coneguts. L'àmbient és relaxat i informal, i és un espai on tant es pot seguir amb atenció cada una de les peces com es pot parlar amb els amics.

En aquest cas, el combo que va inaugurar la sessió estava format per en Josep Esquirol  (piano), en Jort Terwijn (contrabaix) i en Josep Cordobés (bateria), que van improvisar sobre diferents temes. Després, com és propi de les Jam session, van convidar a aquell qui volgués a participar, de manera que els músics van anar substituint-se els uns als altres donant lloc a diferents formacions en les quals intervenien diferents guitarristes, saxofonistes i bateries. Mentrestant, la cafeteria va anar omplint-se de gom a gom, fins que ja no hi quedava ni una sola taula lliure. 

Tots els músics van trobar un moment pel seu solo, i vam poder veure el seu talent a l'hora d'improvisar al llarg de cada peça, després de les quals el públic aplaudia amb entusiasme. Va ser un èxit. 

Aquest és un projecte que ja porta uns anys funcionant (des de l'octubre de 2012) i que dóna l'oportunitat als estudiants i professors de jazz i moderna de l'Esmuc de mostrar a la societat què s'està treballant a les aules de l'Esmuc. I per suposat, és una oportunitat per als amants del jazz de gaudir en directe d'aquest gènere. Així doncs, ja ho sabeu: cada dimecres de 19h a 21h durant tot el curs teniu l'oportunitat de gaudir del jazz en viu.

Irene Hernandez

  • Share:

You Might Also Like

0 comentaris