La "girlband" revelació arriba a Barcelona

By Clara Iniesta - de novembre 01, 2016

El darrer divendres 14 d’octubre van aterrar a Barcelona la girlband Fifth Harmony per a presentar la gira del seu nou disc 7/27. Aquest grup americà està compost per Camila Cabello, Lauren Jauregui, Normani Kordei, Ally Brooke i Dinah Jane Hansen, totes cinc amb l’edat entre els 19 i els 23 anys.

Després de presentar-se al concurs nord-americà The X Factor el 2012 s’han convertit en un referent a nivell mundial en la música pop, comparant-les amb les Destiny’s Child i Spice Girls. Les cinc harmonies vocals han mutat en un huracà que abraça l’èxit amb facilitat en cada un dels nous temes comercials que treuen al mercat, cinc joves que combinen potència vocal, ball i espectacle.

El concert que van fer a Barcelona, concretament al Sant Jordi Club, va ser més que un sol concert amb una música i una coreografia prèviament assajada; també es va poder experimentar una barreja d’emocions per part del públic i les cantants. Les fans anomenades harmonizers anaven amb les seves camisetes, amb cartells i fins i tot es va poder observar un paraigües entre el públic perquè en un videoclip de la cançó Squeeze així ho fan. Per altra banda, hi va haver moments en què elles van improvisar dalt de l’escenari, com és el cas de Dinah Jane Hansen, que es va quedar fascinada pels crits del públic com repetien una vegada rere l’altra “Dinah, Dinah, Dinah...” i aquesta va començar “Barcelona, Barcelona, Barcelona...” al mateix moment com per indicar la seva mostra d’afecte cap als seus fans. I després d’aquesta petita interacció amb les harmonizers va explicar-nos, tota emocionada, que era la seva primera vegada en aquest país i estava molt contenta perquè –de part de totes elles- van rebre una benvinguda molt càlida. En aquell moment, Dinah havia de començar a cantar una cançó anomenada Brave, Honest, Beautiful i ho va fer en versió acústica i asseguda  les escales de l’escenari, però de sobte quan havia de començar a interpretar-la es va posar a plorar. Les seves amigues i companyes, en veure aquella situació, van decidir aixecar-se d’allà on s’havien assegut i van anar a abraçar-la cantant-li la cançó a ella, Dinah, dedicant-li.

Finalment, va acabar amb un feedback poques vegades aconseguit en aquesta mena de shows. Van cantar la de Worth it per a finalitzar l’espectacle, ja que va ser un dels seus primers singles i gràcies a aquest, entre d’altres, avui en dia estan tan amunt en el món de la música, concretament el pop.


  • Share:

You Might Also Like

0 comentaris