Anecdotari: Cynthia i el penis de Jimi Hendrix

By Mar Rfe - d’octubre 21, 2014

Jimi Hendrix, el gran artista de rock, destaca per ser un inèdit protagonista, entre d’altres, del moviment hippie dels anys 60 -70: l’amor i el sexe lliure, etc... Però resulta que hi havia un aspecte pel qual Hendrix batia rècords. Pocs i poques el coneixien, de fet, només podies saber-ho si et ficaves al llit amb ell! El rècord es basa en la mida del seu penis. És el penis més prominent de tots els mesurats en el món del rock. I us preguntareu, ¿les estrelles de rock es mesuraven els seus membres i exhibien les seves talles, de cara a les seves fans? Doncs no, la història no va per aquí.



 

Tot comença amb l’encontre de la Cynthia Plaster Caster (Cynthia Albritton, nom real). Una estudiant d’art, tímida, de la Universitat de Illinois, Chicago. Era una noia vergonyosa, tot i que desperta! Per seguir amb l'explicació cal situar-nos a la seva època, als anys 60. Les estrelles de rock eren grans emblemes, eren sex symbols, les adolescents que es feien fans d’un grup de rock podien acabar fent grans bestieses. N’és un exemple el cas dels Beatles; hi havia fans que es desmaiaven als seus concerts quan els veien sobre de l’escenari, altres feien cues interminables al finalitzar el concert per a poder veure’ls... Fins i tot, n’hi havia que, malgrat el fred i la pluja, dormien al portal de la casa de Paul McCartney, arribant a l’extrem de trepar per les parets, i entrant a casa seva per la finestra del lavabo, robar-li els seus pantalons com a premi immillorable. En aquelles èpoques van néixer al voltant del rock conductes i fenòmens relacionats amb les idolatrades estrelles del rock. N’és un d’aquests el de les groupies. N’hi havia de molts tipus, però tenien totes en comú el fet de “seguir” els integrants d’un grup. Poso entre cometes el mot "seguir" perquè podia ser que ho fessin en graus diferents de compromís. Unes els seguien només dins la ciutat on ells es trobaven o bé podia ser que els acompanyessin a les seves gires, passant amb ells llargues estones. Evidentment, tant unes com d’altres solien tenir relacions sexuals amb ells. Aquest fenomen de les groupies és referit a noies vers nois, no es coneix a la inversa, excepte del cas d’un noi que seguia la Courtney Love, viuda de Kurt Cobain, i a les rockers del seu grup.



Tornem a focalitzar-nos en la estudiant introvertida d’art. La Cynthia havia de dur a terme una tasca que una professora de la universitat els va encomanar als alumnes. Aquesta tractava de confeccionar un motlle amb algun material dur.



En el camp personal, com ella va afirmar, tenia ganes de ser una groupie... Deia ella mateixa que, al ser tímida, no sabia com apropar-se i atraure les estrelles, no sabia què podia donar ella de sí mateixa. Total, que va trobar la seva manera personal i intransferible de cridar la atenció a les seves preses. Era la següent: els deia que estava duent a terme un projecte que era immortalitzar el penis en erecció dels grans artistes del rock, creant motlles a partir de la seva forma, i així crear una gran col·lecció! El resultat va ser que molts d’ells van formar part d’aquest projecte. De fet, Hendrix, en va ser el primer. La Cynthia, al narrar la seva primera experiència, explica que es va sorprendre molt de la grandària que tenia el de Hendrix, en part perquè era la primera vegada que veia un membre masculí erecte. Fins i tot  dubtava de si hi hauria suficient massa per a fer el motlle!




Així és com avui dia podem conèixer aquestes curiositats íntimes dels artistes, degut a un treball acadèmic... 


Actualment, la Cynthia segueix amb els seus projectes, i ha ampliat el projecte fent motlles de pits de dones .

  • Share:

You Might Also Like

0 comentaris